با سلام خدمت شما عزیزان و همراهان همیشگی سایت آبشار کابین بسیار خوشحال و شادمان هستیم که با یک مقاله ی دیگر در خدمت شما عزیزانیم. امروز قصد داریم تا شما را با انواع استخر ها و کارایی متفاوت آن ها آشنا کنیم لطفاً تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
استخرها درواقع دنبالهرو همان گرمابههای قدیمی هستند که بهصورت مدرنتر و علمیتر ساخته شدهاند در واقع با هرچه پیشرفت بیشتر علم و رویآوردن بیشتر مردم به تفریحات آبی استخرها نیز پیشرفتهای چشمگیری داشتهاند و باید در همین اول مقاله خاطرنشان کنیم که تفاوت اصلی استخرها با حوضچهها و دریاچههای طبیعی در اندازه ابعاد و آب مصرفی آنها است خود استخرها نیز به چند دسته تقسیم میشوند که در ادامه شما را با آنها آشنا خواهیم کرد.
دسته اول استخرهای مناسب برای تمرین :
این سقفها که تاریخ ایجادشان به همین دو دهه اخیر برمیگردد استخرهایی با ابعادی تقریباً کوچکتر نسبتبه سایر سقفها هستند که ایجاد و پیدایش آنها بهمنظور تمرین شنا و انجام ورزشهای آبی میباشد جالب است بدانید که این سقفها با جریان مصنوعی آب که به کمک پمپها تعبیهشده این امکان را به ورزشکار جهت هر چه بالا بردن کیفیت تمرین برای یادگیری شنا را میدهد .
دسته دوم استخرهای تفریحی :
و همانطور که از اسم این استخرها پیداست این مکانها برای تفریح و سرگرمی و خوشگذرانی مردم ساخته شدهاست و اکثراً این نوع سقفها در مراکز تفریحی و هتلها و یا مراکز عمومی ساخته میشوند امکانات و لوازم این استخرها با یکدیگر متفاوت است یعنی فقط در استانداردها مانند عمق آب کیفیت آب و غیره باید رعایت شود و در وسایل تفریحی که به کار میرود بسته به بودجه تاسیس کننده و یا آن هتل دارد ، حاشیه این استخرها اگر سرپوشیده باشد باید دو متر و اگر استخرهای سرباز هتلی بزرگ باشد باید به چهار متر برسد که غریق نجات بتواند در آنجا حضور داشته باشد و برای استراحت ورزشکاران نیز مشکلی پیش نیاید.
دسته سوم استخرهای بدون لبه :
این سقفها که به سقفهای بیکران نیز معروف است حد و حدود و مرز مشخصی ندارد و بیشتر در کنار اقیانوسها و دریاها و سواحل دیده میشود .
دسته چهارم استخر ویژه جانبازان و معلولان :
طراحی این سقف و با دیگر سقف کاملاً متفاوت است چراکه افرادی از مصطفی استفاده میکنند که دچار نقص بدنی و یا معلولیت خاصی میباشند این استخر باید بهگونهای ساخته شود که امنیت جانی این افراد کاملاً تامین شود جالب است بدانید که حداقل عمق این سقفها شصت سانتیمتر و حداکثر آن صد و چهل تا صد و پنجاه سانتیمتر میباشد دست گیرههای کنار لبهی استخر در این اثر خوب باید کاملاً گذاشته شده و وجودشان الزامی میباشد .
دسته پنجم استخر های مخصوص غواصی:
این استخر ها به منظور آموزش غواصی ساخته میشود پس باید شرایط ویژه ی غواصی را برای فرد ورزشکار فراهم سازد و نوع ساخت آن باید بگونه ای باشد که این شرایط را در حد ایده آل اماده کند. این استخر ها نیاز به اتاق کمپرسور خانه دارد تا کپسول های هوا را در آن نگهداری کنند همچنین این اتاق های مخصوص باید با ایمنی زیاد ساخته شود چرا که هر لحظه میتواند خطر آفرین باشد و البته از سر و صدای آن نیز نباید قافل شد.
استخرهای دیگری مانند استخرهای مخصوص ورزش واتر پلو یا استخرهای چندمنظوره و … نیز وجود دارد که در مقالههایی دیگر بهصورت اختصاصی به آنها خواهیم پرداخت .
امروزه استخر های زیادی در شهر های مختلف ایران ساخته شده است که عمده ی آن ها استخر های چند منظوره و تفریحی هستند و علاقمندان به ورزش های آبی میتوانند به راحتی با مراجعه به استخر ها از فضای مناسب و آرامش بخش آن استفاده کنند اما در زمان های کمی دور تر تعداد استخر ها بسیار کم بود به طوری در جنوب پایتخت با وجود تعداد زیاد علاقمند فقط چند استخر سرپوشیده وجود داشت که حالا با پیشرفت در این زمینه هر منطقه چند استخر دارد.
سخن پایانی…
امیدواریم توانسته باشیم که سطح آکاهی شما عزیزان را در مورد انواع استخر ها و کاربرد های آن بالا ببریم و در آخر باید صمیمانه از شما عزیزان به خاطر همراهیتان تشکر کنیم امیدواریم که در مقالات بعدی نیز با ما همراه باشید تا ما شما را با اطلاعات تازه تری شگفت زده کنیم و شما میتوانید از محصولات سایت مثل کابین دوش و … در سایت دیدن به عمل بیاورید.
مجموعه بزرگ آبشار کابین